Működik.

A DOX minden mai modern mobiltelefonnal olvasható*

Így használd

Kapcsold be az NFC-t

Érintsd a DOX-hoz

Ennyi.

Kompatibilis telefonok:

Samsung

Galaxy Fold széria
Galaxy Z Flip
Galaxy S Széria
(S3-tól)
Galaxy Note széria (Note 3-tól)
Galaxy J széria
Galaxy A széria

Apple

iPhone 14 széria
iPhone 13 széria
iPhone 12 széria
iPhone 11 széria
iPhone SE (2020-tól)
iPhone XR
iPhone XS
iPhone XS max
iPhone 7, 7Plus, 8, 8Plus és X esetében külön appal olvasható a dox:
LETÖLTÉS

Huawei

Nova 5T
Mate széria
P széria
Y6p

Google

Pixel széria

Nokia

Nokia széria (3-tól)

Sony

Xperia 1
Xperia 10 széria
Xperia C széria (4-től)
Xperia X széria
Xperia XA széria
Xperia XZ széria
Xperia E széria (5-től)
Xperia L széria
Xperia Z széria

LG

Wing széria
Velvet széria
G széria (6-tól)
K széria (8-tól)
Q széria (6-tól)
Q Stylus
V széria (6-tól)
X széria

Xiaomi

Mi széria (Mi 8-tól)
Mi Mix széria (Mix 2-tól)
Mi Note széria (Note 3-tól)

Honor

Honor széria (8-tól)
Honor View széria (20-tól)
Honor Play

HTC

U széria (11-től)

Asus

ROG Phone
Zenfone széria (3-tól)
Zenfone Max Pro

Motorola

Motorola One
Motorola One Lite
Motorola One Vision
Moto széria (G6-tól)

BlackBerry

Key széria

OnePlus

OnePlus széria (5T-től)

DOOGEE

S széria (40-től)
Y széria (8 Plus-tól)

NFC beállítás

Kapcsold be telefonod, táblagéped, vagy bármely okoseszközöd NFC olvasóját. Győzödj meg róla, hogy készüléked rendelkezik NFC olvasóval és a legfrissebb szoftververziót futtatja Android, iOS és Windows Phone eszközökön egyaránt. A legtöbb rendszer esetében a beállítások -> kapcsolatok/kommunikáció menüpont alatt, továbbá Androidos készülékeken közvetlen az értesítési sávban is elérheted a beállításokat.

Érintsd hozzá

Oldd föl a készüléked és érintsd a hátoldalát a DOX.Alphához. Az érintés során a DOX energiát kap a telefonodtól, így küldi vissza az adatokat, ezért tartsd ott néhány pillanatra. iPhone-ok esetében a készülék felső harmadában, Samsung és Huawei eszközökben pedig hozzávetőlegesen a közepén található az olvasó. Amennyiben nem jön létre a kapcsolat ellenőrizd a kompatibilitási listánkat és a készüléked leírását, majd ismételd meg újra az érintést.

Nehezen olvassa?

Kérjük ellenőrizd az előző lépéseket és a fenti kompatibilitási listánkat. Az olvasás sebessége és minősége minden esetben az NFC olvasón, tehát a készülékeden múlik. Minél jobb minőségű az NFC olvasó, annál távolabbról és annál gyorsabban olvassa ki az adatokat. Egy mai átlagos mobiltelefon kb. 1cm-es távolságról, 1 mp alatt jeleníti meg a DOX tartalmát. Ha több kompatibilis készüléked sem olvassa a DOX-ot, akkor írj nekünk a [email protected] címre.

*2018-ban a forgalomban lévó okostelefonok 73%-a rendelkezett NFC olvasóval, napjainkban ez a szám 90% feletti. Amennyiben egy-két éves, mai-, modern készülékkel rendelkezel biztosan olvasni tudod a DOX-ot, A fenti listát folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak olyan kompatibilitási problémák, melyek a rendszertől, a készüléktől vagy egyéb szorftveres és/vagy hardveres körülményektől függően befolyásolhatják a DOX normál működését. A listán szereplő készülékek legtöbbjét magunk teszteltük, viszont bizonyos gyártói/forgalmazói/fejlesztői módosítás következtében változhat a DOX támogatottsága. Összességében kijelenthetjük, hogy a mai modern telefonok mindegyike kompatibilis a DOX-szal, vagy a kompatibilitás feltételei adottak.

dox.